Foto: FAMOST

Chiar dacă absenţa mea a fost una îndelungată pe acest canal de comunicare, iată că 2017 a început cu un scurt material dedicat prietenilor de la FAMOST, cărora le sunt recunoscătoare. O dată pentru pozele din septembrie 2015 când Patrick era în burtică (mai multe imagini AICI) şi a doua oară, acum, când Patrick are deja 10 luni şi începe ghiduşiile cele mai frumoase. Prin joc! Fiindcă aşa învaţă puiul de om tot ceea ce se întâmplă în jurul lui şi pentru că şi „oamenii mari”pot învăţa foarte multe despre ei, tot prin joc. Eu redescopăr dansul, muzica, poeziile, cântecele şi statul pe… covor. Asta în loc de statul cu fundul pe scaun la birou sau în maşină. Si cred că îmi vor prinde tare bine aceste schimbări. Sper să mă şi ţină!

Iată câteva dintre gândurile mele la început de an. Să vă fie de folos sau măcar să vă destindă sufletul pentru câteva clipe de lectură.

„Dacă 2016 a însemnat venirea pe lume a băieţelului meu, 2017 se deschide pe de  o parte cu perspectiva continuării a ceea ce am început încă din 2015 (dacă iau în calcul şi perioada sarcinii), pe de altă parte, cu proiecte legate de carieră. Evident, acum „calculele” se fac altfel pentru că nu mai sunt doar eu cu un program la liberă alegere de 8-10 ore in care să pot lucra, ci şi copilul meu căruia îi datorez afecţiune şi muuult timp.

As vrea să le iau pe rând, pe cele două direcţii în care trebuie să îmi gândesc anul 2017, ca să dau claritate gândirii mele…”.

CONTINUAREA o puteţi citi în numărul 34 al revistei online FAMOST –ianuarie 2017 (pag 28-33).