Interviu Andy Szekely, despre cum se învaţă succesulAm avut onoarea să îl întâlnesc pe Andy Szekely, după cursul de Public Speaking pe care l-am urmat în perioada octombrie 2014-ianuarie 2015, şi nu am ratat ocazia să îmi lămuresc câteva întrebări, pe care i  le-am adresat din partea PresaGalaţi.ro, portalul de ştiri pe care îl conduc de aproape 3 ani.

Andy Szekely este speaker, autor, trainer şi consultant pentru: performanţă personală, comunicare/persuasiune, public speaking şi leadership.AS Training & Coaching – Leading for the best in you este compania formată în jurul viziunii antreprenorului Andy Szekely, inovator și pionier în produse de training & coaching, adaptate pentru contextul din România. Misiunea ASTraining & Coaching este aceea de a construi un sistem de produse și servicii de educație, învățare și pregătire personală și profesională, prin care societatea românească să reuşească să obțină o schimbare calitativă superioară.

La Galaţi, Andy Szekely (www.andyszekely.ro)implementează două dintre programele sale: Speaker Elite şi Persuasion Elite (acesta din urmă va debuta pe 26 martie 2015 – şi te poţi înscrie AICI).

Reporter: Ce este un speaker şi cum ajungi să profesezi în România ca speaker? Este aceasta o profesie?

Andy Szekely: Un speaker e un leader pentru că influenţează şi motivează grupuri de oameni. În România încă nu este profesie, dar există şanse să devină în următorii ani.

Reporter: Cum defineşte Andy Szekely succesul? Lecţie după lecţie după lecţie… această situaţie de fapt ar descuraja şi cel mai optimist om. Cum facem să trecem peste eşecuri / lecţii?

   Andy Szekely: Succesul este obţinerea rezultatului dorit în mod ecologic. Ecologic, în sensul folosit de mine înseamnă armonios şi fără a dezechilibra sau vătăma părţile sistemului din care faci parte.

     De  exemplu, poţi deveni campion de dans, dacă asta îţi propui, dar dacă te costă căsnicia sau sănătatea, acela nu e adevăratul succes. Succesul are loc atunci când rezultatul pe care îl obţii se face fără preţul altor arii ale vieţii tale.

Reporter: Când ajungi să nu te mai bucuri de realizări, ce soluţii/propuneri aţi avea pentru a trece la alt nivel care să îţi aducă satisfacţie.

     Andy Szekely: Te bucuri de realizări la nesfârşit, dacă ele sunt etape ale progresului tău către un ideal. Ideea e simplă: mai întâi îţi stabileşti destinaţia ideală şi apoi etapele de parcurs. Fiecare final de etapă reprezintă un succes de care te bucuri.

Continuarea o puteţi citi pe www.presagalati.ro