fundatia-comunitara-galati-logoPeisajul organizaţiilor nonugvernamentale local s-a îmbogăţit în acest sfârşit de an prin înfiinţarea Fundaţiei Comunitare Galaţi.

Cu activităţi de peste un an de zile, prin care a trebuit să dovedească o anumită capacitate de organizare şi desfăşurare de evenimente, Grupul de Iniţiativă Comunitară Galaţi format din gălăţeni inimoşi a demonstrat că resurse ale comunităţii pot fi puse în comun pentru a ajuta, pentru a salva, pentru a construi, pentru a evolua. Proiecte precum Cercul de Donatori(ianuarie 2015), cele două ediţii de Semimaraton (octombrie 2014 şi septembrie 2015), dar şi Licitaţia de experienţe din mai 2015 – toate sunt evenimente de fundraising ale Fundaţiei Comunitare Galaţi, care iată, a devenit un proiect realizat, închegat şi cu multe perspective de dezvoltare în comunitate şi pentru comunitate.

Misiunea Fundaţiei Comunitare Galaţi este de a îmbunătăţi calitatea vieţii în comunitate şi de a furniza leadership-ul activităţilor de filantropie prin promovarea de soluţii comunitare şi acţiuni care susţin binele comun. Fundația Comunitară Galați este un partener pentru identificarea nevoilor comunității prin inițierea și derularea de proiecte în beneficiul gălățenilor, prin contribuția activă a acestora.

Joi, 3 decembrie 2015, fondatorii şi prietenii Fundaţiei Comunitare Galaţi se întâlnesc pentru a marca un început şi un sfârşit în acelaşi timp: un început de drum al Fundaţiei Comunitare Galaţi şi un sfârşit de an cu proiecte deja puse în practică.

VALORI precum GENEROZITATEA, DIVERSITATEA, ANGAJAMENTUL (IMPLICAREA), dar şi INOVAŢIA  stau la baza acestei construcţii non-guvernamentale care urmăreşte susținerea financiară a inițiativelor locale care să ducă spre dezvoltare şi implicare în acelaşi timp ale comunităţii gălăţene. Atunci când aceste valori sunt dublate de INTEGRITATE, RESPONSABILITATE şi INCREDERE din partea comunităţii, nu putem decât să urăm putere de muncă tuturor celor implicaţi şi realizări cât mai importante pentru comunitate!

 La mulţi ani şi la multe proiecte spre binele comunităţii!

 

Vezi si Trei noi fundații comunitare ajută comunitățile din România să se ajute singure

Detalii pot fi găsite pe www.fundatiacomunitaragalati.ro.