Perseverentă, implicată şi responsabilă… atât de serioasă că uneori nu ştiu ce este gluma! Aşa m-aş caracteriza pe scurt, dar nu uit şi că sunt o fire sensibilă şi că prin această poartă de comunicare -deschisă târziu pentru un om care activează în comunicare… – mă deschid lumii pentru a provoca un dialog constructiv, un dialog al frumosului şi al utilului. Nu-m place sa pierd timpul sau să pierd timpul altcuiva. Aşa că… săne fie cu folos această colaborare virtuală şi de ce nu reală pe viitor!

Am terminat studii în Jurnalism şi Comunicare, în 2006. În 2010 încep Şcoala Doctorală de Studii Filologice la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, doctorat cu tema „Tipologia textului jurnalistic în presa românească actuală”. Titlul de Doctor în Filologie îl obţin în 2013. Urmez cursurile Facultăţii de Drept, în perioada 2011 -2015.

Între timp, în aprilie 2012 pun bazele săptămânalului online www.presagalati.ro şi din septembrie 2012 conduc şi printul săptămânal PresaGalaţi.ro. Aşadar, de 3 ani am început pe cont propriu o afacere în domeniul în care m-am pregătit, o activitate care îmi aduce satisfacţii, dar şi provocări zi de zi.

În 2014- 2015, urmez cursul de Speaker Elite susţinut de Andy Szekely şi mă implic în acţiuni de voluntariat alături de Fundaţia Comunitară Galaţi.

Nu încetez să mă pregătesc, dar ştiu că întotdeauna e loc de mai bine, de mai bun!