Digital Divas Awards este o gală care urmăreşte să recunoască munca bloggerilor de beauty şi fashion din România. Aceste premii sunt un real succes, concursul aflându-se deja la a şasea ediţie. Pentru ediţia de anul acesta, a reuşit deja să adune pentru o zi nume importante din industria modei şi din social media.

Cea de-a 6-a ediţie Digital Divas Awards va avea loc pe 24 aprilie 2018. Influencerii şi bloggeri vor străluci în lumina reflectoarelor şi vor avea şansa să primească premiile mult aşteptate.

Printre categoriile de concur se numără şi YOUNG DIVAS în Fashion Blogging, secţiune la care sunt nominalizate patru gălăţence: Cristina Stroiu, Anca Stoica, Mihaela Diana Bolocan şi Anaa Bluu.

Cristina Stroiu (Taste of Glamour) este o tânără din oraşul Galaţi, de meserie PR şi Social Media Manager, care cochetează cu bloggingul de patru ani. Taste of Glamour este un proiect dedicat comunităţii de fashion şi beauty din oraşul Galaţi, o nişă care începe să se dezvolte cât mai mult şi la noi.

Anca Stoica (ancastoica.ro) este un proiect care a început acum două luni din doriţta de a crea o platformă de calitate în Galaţi. Anca Stoica este antreprenor şi din pasiune pentru modă şi frumos a decis să îşi prezinte experienţele proprii şi ţinutele pe care le îmbracă în mediul online.
Anaa Bluu scrie de doi ani. anaabluu.ro este un blog unde se găsesc articole de fashion/beauty, Ana urmând să-şi îmbogăţească tematica blogului cu multă fotografie, dar şi maşini. Ana are şi un vlog cu peste 900 de abonaţi.

Citeşte continuarea pe PresaGalaţi.ro