Pentru că sunt preşedintele în exerciţiu al unei iniţiative din comunitate pentru comunitate, am onoarea de a vă aduce la cunoştinţă faptul că FUNDAŢIA COMUNITARĂ GALAŢI, alături de noii membri ai Boardului – Adrian Comănescu, Georgiana Mihailovici, Elena Susanu, Irina Susanu, Marius Geru, Irina Schmitz, dar şi de directorul executiv Cristi Ochiu şi managerul de programe Cristina Floroiu, vă pregăteşte pentru sfârşitul acestei toamne o surpriză: GALA COMUNITĂŢII GĂLĂŢENE.                                   

Toamna, Fundaţia Comunitară Galaţi îşi numără proiectele, îşi adună anii de existenţă şi îşi pune în valoare, începând din acest an, eroii comunităţii, prin Gala Comunităţii Gălăţene.

Semimaraton (mai 2017), Cercul de donator, Youth Bank, Proiectul Generaţii, FunRaising, LemonAid, Imi donez ziua de naştere, Fondul Ştiinţescu, Fondul de Burse, plus doi ani de existenţă si Gala Comunităţii Gălăţene – sunt paşi mici pe care pe care Fundaţia îi face pentru o comunitate mai bună. Şi tu poţi fi parte din ea!

In 2016, Fundaţia Comunitară Galaţi a sprijinit peste 30 de proiecte din comunitate cu 147.706 lei, a strâns într-o direcţie comună 600 de donator individuali şi peste 200 de voluntari, dar şi 20 de companii pe care le-a transformat în parteneri pe termen lung, credem noi.

Dacă sunteţi curioşi să aflaţi ce am făcut în 2016, puteţi accesa Raportul de activitate pe 2016 AICI.

Acum, a venit momentul să mulţumim la rândul nostru comunităţii, organizând Gala Comunităţii Gălăţene. Nominalizările au fost făcute. Orice gălăţean are acum poosibilitatea de a vota în cadrul celor 11 secţiuni, eroul comunităţii sale.

Până pe 23 noiembrie 2017, puteţi vota (o singură dată) pentru fiecare categorie în parte: o companie, un ONG, o persoană fizică sau o instituție publică care s-a implicat social și al cărei efort merită pus în lumină și recunoscut public. Accesaţi descrierea fiecărui nominalizat și alegeţi eroul care vă reprezintă! Puteţi vizualiza nominalizaţii şi puteţi vota, după înregistrare. E foarte simplu. Citiţi poveştile şi veţi vedea care a fost contribuţia fiecaruia în parte. Votaţi şi aduceţi în faţa noastră oamenii care au contribuit la o comunitate mai bună!

Dacă vreţi să vă alăturaţi acţiunilor Fundaţiei, nu ezitaţi să ne contactaţi, să ne urmăriţi pe Facebook şi să participaţi la acţiunile comunităţii. Pe mine mă puteţi urmări AICI, povestind pe scurt de unde a plecat Fundaţia Comunitară Galaţi, ce şi-a propus şi ce-a reuşit să facă în primii ani de existenţă.